<
>

Saibari verlengt bij PSV: "Hij doet het hartstikke goed"

Ismael Saibari en PSV zijn het eens over een contractverlenging tot medio 2028. Dat brengt de Eindhovense club naar buiten. De 22-jarige middenvelder lag tot 2025 vast in Eindhoven.

De Marokkaans international kwam in 2020 naar PSV, waarna hij in het begin vooral zijn wedstrijden in Jong PSV speelde. Afgelopen seizoen stond Saibari nog maar vijf wedstrijden in de basis, maar dit seizoen kent het talent zijn echte doorbraak. Zo oogstte hij al veel lof in zijn vijf Champions League-optredens en stond hij ook al vier keer op het veld in de Eredivisie.

Daarnaast maakte Saibari op 12 september zijn debuut voor Marokko. In een oefenduel met Burkina Faso mocht hij 23 minuten meedoen.

Bosz looft Saibari: "Ik vind dat hij het hartstikke goed doet"

Onder Peter Bosz zette Saibari de volgende stap in zijn ontwikkeling. Bosz ziet in de Marokkaan een aanvallende middenvelder. In korte tijd leerde de PSV-trainer hem kennen als een jongen die zich graag wil bewijzen. "Ik vind dat hij het hartstikke goed doet", aldus Bosz op de persconferentie voorafgaand het duel met Go Ahead Eagles.

"Hij maakte zich wat zorgen aan het begin van het seizoen, omdat hij met Marokko tot aan de finale door gespeeld heeft. Toen heb ik hem twee weken vakantie gegeven. Dat vind ik te weinig. Ik geef ze normaal drie weken, zodat ze weer fris terugkomen. Hij belde mij al na één week op of hij weer kon beginnen. Toen heb ik gezegd: nee. Hij is gekomen. Hij maakte vanaf het begin een frisse, scherpe indruk en doet het hartstikke goed."