<
>

Arne Slot klaar voor Celtic: "Nu moeten we het laten zien tegen een sterkere tegenstander"

Dinsdagavond maakt Arne Slot zijn Champions League-debuut als trainer van Feyenoord. Op de persconferentie van maandag blikte de trainer vooruit op de wedstrijd tegen Celtic. "Nu moeten we het laten zien tegen een sterkere tegenstander."

Na afloop van de 6-1 overwinning op sc Heerenveen van afgelopen zaterdag zei Slot dat hij Feyenoord al jaren niet zo goed had zien spelen. "Dat we de laatste wedstrijden heel goed hebben gespeeld is duidelijk", zegt Slot daar twee dagen later over. "Maar dat waren allemaal tegenstanders die kwalitatief minder zijn dan wij. Nu moeten we het laten zien tegen een tegenstander van gelijkwaardig niveau. Maar dat we makkelijker winnen dan vorig seizoen is duidelijk."

"Dat Hartman en ik morgen samen aan de aftrap staan is heel bijzonder"

Ook Quinten Timber schoof aan bij de persconferentie en ook de 22-jarige middenvelder debuteert in de Champions League. "Het is moeilijk te zeggen wat voor gevoel ik heb", aldus de middenvelder, wiens tweelingbroer Jurriën al wel ervaring heeft in het miljardenbal. "Jurriën heeft me al een paar keer verteld hoe bijzonder het is. Ik had het er na de wedstrijd ook met Quilindschy Hartman over. We hebben samengespeeld in de jeugd en hebben allebei een andere route afgelegd om hier te komen. Dan is het wel bijzonder om morgen samen aan de aftrap te staan in de Champions League."