<
>

Dennis te Kloese en Gerard Nijkamp te gast in Goedemorgen Eredivisie

ESPN

Dennis te Kloese en Gerard Nijkamp schuiven zondagochtend aan bij Fresia Cousiño Arias, Mario Been en Hans Kraay Jr. in Goedemorgen Eredivisie.

Te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, gaat in op de transferzomer van de Rotterdammers en het aanblijven van succestrainer Arne Slot. Daarnaast zal hij ingaan op zijn nieuwe functie bij de ECA (European Club Association), waar hij Edwin van der Sar opvolgt in het bestuur.

Gerard Nijkamp zal als TD van Sparta Rotterdam ook terugblikken op de transferzomer en ingaan op de keuze voor Jeroen Rijsdijk als hoofdtrainer. Rijsdijk volgde afgelopen zomer Maurice Steijn op, nadat Nijkamp met meerdere kandidaten had gesproken. Verder zal Nijkamp vooruit blikken op de IJsselderby tussen zijn oude club PEC Zwolle en Go Ahead Eagles.

Drukke voetbaldag op ESPN

Goedemorgen Eredivisie is de aftrap van een drukke voetbalzondag. Na afloop van het programma is op ESPN 1 de wedstrijd tussen Feyenoord Vrouwen en Fortuna Sittard Vrouwen te zien in de Azerion Vrouwen Eredivisie, die wedstrijd begint om 12.15 uur. Tegelijkertijd is op ESPN 2 de IJsselderby. Om 14.30 uur kunt u kijken naar de strijd tussen vader en zoon Steijn. FC Twente - Ajax is te zien op ESPN 3. Ook om 14.30 uur kunt u op ESPN 1 kijken naar Excelsior - Almere City.

Om 16.45 uur zijn er ook nog twee wedstrijden. AZ - Sparta Rotterdam is te zien op ESPN 2 en SC Cambuur - Willem II op ESPN 1. Na afloop alle samenvattingen, met analyses van Roy Makaay en Kenneth Perez, in Dit Was Het Weekend.