<
>

Dessers: "Hoop dat Arne Slot met trots heeft gekeken"

Pro Shots

Cyriel Dessers heeft een dubbel gevoel overgehouden aan het 2-2 gelijkspel van Rangers FC tegen PSV in de Champions League Play-Offs. "Aan de ene kant denk ik dat het geen slechte prestatie was. Maar als je thuis twee keer scoort, tegen een goede tegenstander als PSV, is er toch een klein beetje teleurstelling dat we niet met een voorsprong naar Eindhoven gaan."

"Hoop dat Slot met trots heeft gekeken"

De oud-Feyenoorder was bij beide Rangers-doelpunten de aangever. Op de vraag welke assist de mooiste was antwoordt Dessers bij RTL: "De tweede was de mooiste. Al kan ik van de eerste ook wel genieten. In het negatief pressen. Dat is iets waar mijn oud-trainer Arne Slot mij veel op heeft gewezen. Waar ik stappen in heb gezet. Als ik dan zie wat het vandaag oplevert dan hoop ik dat hij ook met een beetje trots de wedstrijd heeft gekeken."

"Guus Til aan z'n oren trekken"

Dessers kwam tijdens de wedstrijd een oude bekende tegen toen Guus Til mocht invallen bij PSV. De twee waren in het seizoen 2021/22 ploeggenoten bij Feyenoord. "Ik ga zo nog even in de kleedkamer kijken of ik Guus Til aan z’n oren kan trekken. Het is altijd gezellig met hem", zegt Dessers met een lach.

Net als Dessers maakte ook Sam Lammers deze zomer de overstap naar Rangers. Vlak voor tijd mocht hij als invaller nog een paar minuutjes meepakken tegen PSV, de club waar hij jarenlang speelde. "Het was te kort eigenlijk maar tegen je oude club spelen is wel speciaal."

Lammers teleurgesteld

Lammers was niet verbaasd dat hij tegen PSV op de bank moest beginnen. "Wel teleurgesteld natuurlijk. Want het grootste deel van de wedstrijden heb ik gespeeld tot nu toe. Dat was even balen."

Over de return in Eindhoven zegt Lammers: "Het wordt interessant. Ik heb er zin in. Het wordt voor mij weer speciaal en wij gaan vol voor de winst."