<
>

Luuk de Jong is uit op revanche tegen Rangers: "Nog appeltje met ze te schillen"

Dinsdag begint PSV aan het tweeluik tegen Rangers om kwalificatie van de Champions League. De Eindhovenaren hopen op revanche na de uitschakeling van vorig jaar. "We hebben zeker nog een appeltje met ze te schillen", zegt De Jong. "Maar het belangrijkste is dat we het halen. Tegen wie en hoe we dat doen maakt mij niet uit, maar het is wel mooi dat het tegen Rangers kan."

Malik Tillman is ook geen onbekende van Rangers. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis bij de Schotten, waardoor de Amerikaan genoeg informatie heeft over het team. "Hij heeft over individuele spelers wat extra informatie kunnen geven", vertelt De Jong. "Dat is altijd fijn voor bepaalde spelers. Maar bij Rangers zijn er ook veel nieuwe spelers. Waaronder Sam Lammers en andere jongens uit de Eredivisie (Cyriel Dessers en Danilo), die wij natuurlijk kennen. We bereiden ons voor hoe we dat altijd doen."

Ook trainer Peter Bosz doet er zijn voordeel mee dat zijn speler over enige kennis beschikt. "Ik weet genoeg. Tillman heeft natuurlijk een jaar lang met die jongens gespeeld, dus hij heeft mij over individuele jongens wat kunnen vertellen. Hij heeft ook met dezelfde trainer die ze nu hebben gewerkt."