<
>

Persconferentie Koeman zaterdag LIVE op ESPN 1

ANP

De persconferentie met bondscoach Ronald Koeman is zaterdagmiddag om 14:55 uur LIVE te volgen op ESPN 1. Oranje is zich in Zeist aan het voorbereiden op de finalewedstrijden van de Nations League. Op woensdag speelt het Nederlands elftal de halve finale in De Kuip tegen Kroatië.

Tegenvaller
Koeman kreeg op de eerste voorbereidingsdag al direct een tegenvaller te verwerken. Spits Memphis Depay is nog herstellende van een blessure, waardoor de eindstrijd van de Nations League te vroeg komt voor de aanvaller van Atletico Madrid.

Daley Blind en Tijjani Reijnders kregen van de bondscoach slecht nieuws te horen. Zij zijn afgevallen voor de definitieve selectie, maar staan nog wel stand-by voor het geval dat er spelers uitvallen. De teleurstelling bij Reijnders viel mee, gaf hij aan bij Oranje-watcher Pascal Kamperman.

Als Nederland weet af te rekenen met Kroatië dan volgt op zondag 18 juni de finale, ook in Rotterdam. Bij verlies spelen de manschappen van Koeman ook op zondag, maar dan in Enschede de strijd om plekken 3 en 4.