<
>

Van Nistelrooij: "Tien jaar PSV, prachtige rit"

Ruud van Nistelrooij heeft voor het eerst gereageerd op zijn vertrek bij PSV. Hij blikt terug op zijn tijd bij de Eindhovenaren en bedankt de club. “Tien jaar PSV, wat een prachtige rit!”, schrijft Van Nistelrooij op Twitter.

Ontwikkelen
De voormalig spits nam deze week afscheid als trainer van PSV en blikt terug op zijn werkzaamheden bij de nummer twee van de Eredivisie. “Ik mocht jeugdspelers helpen met geweldige collega’s bij de Academy, zodat zij de stap konden maken naar Jong PSV, PSV 1 of naar het profvoetbal bij een andere club. Talloze spelers waar ik nu met trots naar kijk in het betaalde voetbal, van KKD, Eredivisie, PSV 1 en grote competities in Europa.”

Dankwoord
Van Nistelrooij sluit zijn bericht af met dankwoorden aan de club en supporters. “Vijf jaar heb ik ervaring opgedaan als assistent trainer en spitsentrainer terwijl ik ondertussen mijn diploma’s behaalde. Daarna volgde drie jaar als hoofdtrainer bij 019 en 1 jaar bij Jong PSV."

"En vervolgens het ultieme: hoofdtrainer worden van PSV 1. Prijzen winnen voor deze prachtige club met geweldige supporters. Bedankt voor jullie nooit aflatende steun overal waar we speelden! PSV zit voor altijd in mijn hart en ik zal de club en het team altijd blijven steunen", aldus Van Nistelrooij.