<
>

Ten Hag leidt Man UTD naar CL, vrees voor zware blessure Antony

ProShots

Erik ten Hag en zijn Manchester United hebben donderdagavond het felbegeerde ticket voor de Champions League veiliggesteld. Manchester United won met 4-1 van Chelsea. De ploeg van Ten Hag staat nu derde in de Premier League en is door Liverpool niet meer in te halen.

Tegen The Blues kende Manchester United geen problemen. Casemiro, Martial, Fernandes en Rashford loodsten de ploeg naar de ruime overwinning. João Félix maakte de eretreffer voor Chelsea. De seizoen speelde de ploeg van de Nederlandse trainer in de Europa League. In het nieuwe seizoen zijn de Red Devils dus te vinden in het miljardenbal. Naast het behalen van de Champions League won Ten Hag eerder dit jaar de League Cup.

Vrees voor zware blessure Antony

Een domper voor Manchester United was het uitvallen van Antony. Erik ten Hag vreest voor een zware blessure bij de Braziliaanse smaakmaker. De oud-Ajacied moest tegen Chelsea na een klein half uur met een brancard van het veld worden gedragen.

"Ik kan bevestigen dat het ernstig is. Iedereen heeft gezien dat hij het veld af moest. Het is lastig te zeggen. We moeten tenminste 24 uur wachten en dan weten we hopelijk meer over hoe zwaar de blessure is", aldus Ten Hag.

Manchester United speelt zondag de laatste competitiewedstrijd tegen Fulham. Volgende week staat de finale van de FA Cup tegen Manchester City op het programma.