<
>

Slot hakt knoop door: trainer blijft bij Feyenoord

Pro Shots

Arne Slot blijft bij Feyenoord. Dat meldt hij bij het Algemeen Dagblad. De trainer stond in de nadrukkelijke belangstelling van Premier League-club Tottenham Hotspur. Woensdag hebben Dennis te Kloese en zaakwaarnemer van Slot Rafaela Pimenta, lang gesproken met het aanblijven van de trainer uit Bergentheim als resultaat.

Slot in het AD: "Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.”

Slot krijgt volgens verschillende media een opgewaardeerd contract en ook zijn assistenten blijven aan. Zo gaat Slot in de zomer starten aan zijn derde seizoen als hoofdcoach van Feyenoord. Twee jaar geleden volgde Slot Dick Advocaat op en behaalde met Feyenoord de finale van de Conference League. Dit seizoen volgde het eerste kampioenschap in zes jaar in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord - Vitesse zie je zondagmiddag 14:30 uur LIVE op ESPN 2.