<
>

Bondscoach Koeman eert 'Smaakmakers van de Toekomst'

Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman eert woensdagavond tijdens het Kampioensdiner de smaakmakers van de Keuken Kampioen Divisie. Tijdens deze avond worden zes prijzen uitgereikt. Zo zijn er Gouden Kampioensschilden voor de Beste Speler en de Kampioensploeg, maar ook voor de Beste Trainer, Beste Keeper, Beste Talent en Topscorer van seizoen 2022-2023.

Genomineerden

Kanshebbers voor de prijs Beste Speler zijn Emil Hansson (Heracles Almelo), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Apostolos Vellios (PEC Zwolle), Elías Már Ómarsson (NAC Breda) en Dylan Vente (Roda JC). In de categorie Beste Talent zijn Soulyman Allouch (VVV-Venlo), Kian Fitz-Jim (Jong Ajax), Ruben van Bommel (MVV Maastricht) en Younes Taha (PEC Zwolle) de genomineerden.

De prijzen voor de uitblinkers in de Keuken Kampioen Divisie zijn inmiddels een traditie. Zo werden in het verleden onder anderen Frenkie de Jong en Denzel Dumfries uitgeroepen tot het Beste Talent. De Gouden Kampioensschilden worden voor de tweede keer uitgereikt tijdens het Kampioensdiner.

In ESPN Vandaag om 18:30 uur en 23:00 uur zie je exclusieve verslagen van het Kampioensdiner.