<
>

Naast AZ ook alle andere halve finales in de Europa en Conference League LIVE op ESPN

AZ strijdt donderdagavond om een finale-ticket voor de Conference League, maar ook op de andere velden is het nog spannend. Vanaf 20:00 uur blikken Jan Joost van Gangelen, Pierre van Hooijdonk, Marciano Vink en Kenneth Pérez in Studio Europa vooruit op alle halve finales. Natuurlijk is daarbij speciale aandacht voor de Alkmaarders, die een 2-1 achterstand goed moeten maken tegen West Ham United. Of dat gaat lukken is LIVE te zien op ESPN 2.

Naast AZ en West Ham, strijden ook FC Basel en Fiorentina om een ticket voor de Conference League-finale. Die wedstrijd is om 21:00 uur LIVE te zien op ESPN 4. FC Basel verdedigt in Zwitserland een 2-1 voorsprong tegen Fiorentina.

Ook in de Europa League is het erg spannend. Donderdagavond gaat AS Roma op bezoek bij Bayer Leverkusen. De ploeg van José Mourinho neemt een 1-0 overwinning mee naar de nummer zeven van de Bundesliga. Die wedstrijd is LIVE te zien op ESPN 1.

En ook tussen Sevilla en Juventus is het nog spannend. De eerste wedstrijd in Turijn werd 1-1, waardoor er nog niks beslist is. De wedstrijd tussen de viervoudig winnaar van de Europa League en Juventus is LIVE te zien op ESPN 3.