<
>

Hier kijk je zondagmiddag naar jouw favoriete team LIVE op ESPN

Zondagmiddag 28 mei wordt er weer gevoetbald in de Eredivisie. Met nog één speelronde op het programma is de ontknoping nabij. Alle wedstrijden vinden tegelijk plaats, daarom een overzicht van waar jij jouw favoriete team kunt bekijken op een voetbalrijke middag waarin alle achttien teams in actie komen.

Schakelprogramma op ESPN
Op ons hoofdkanaal gaan we weer lekker schakelen. In dit schakelprogramma zijn de hoogtepunten te zien uit alle negen Eredivisiewedstrijden die aankomende zondag worden gespeeld. Je weet dan dus zeker dat je geen enkel hoogtepunt mist van speelronde 34.

Feyenoord - Vitesse op ESPN2
Op ESPN 2 kijk je vanaf 14.20 uur LIVE naar de wedstrijd Feyenoord - Vitesse. Het kampioenschap is binnen voor Feyenoord en Vitesse ontliep door een overwinning op FC Groningen de Play-offs tegen degradatie. Toch willen beide ploegen het seizoen afsluiten met winst.

AZ - PSV op ESPN3
Op ESPN 3 kijk je vanaf 14.20 uur LIVE naar de wedstrijd AZ - PSV. PSV kan plaats twee veiligstellen en daardoor ook een CL-kwalificatieticket. Ook voor de Alkmaarders staat er veel op het spel. Als de ploeg van Pascal Jansen wint van de Eindhovenaren en Ajax verliest in Enschede, dan grijpt AZ een ticket voor de Europa League.

Ajax - FC Utrecht op ESPN4
Op ESPN 4 kijk je vanaf 14.20 uur LIVE naar de wedstrijd FC Twente - Ajax. De Tukkers maken zich op voor de Play-Offs om een Europees ticket in de wacht te slepen. Met een overwinning op Ajax wilt FC Twente met een goed gevoel zich richten op de Play-Offs. Daarnaast verloor FC Twente in de Eredivisie nog niet dit seizoen in de Grolsch Veste. Ron Jans en zijn ploeg willen deze ijzersterke reeks tot het einde volhouden. Ajax moet winnen om zicht te houden op plaats twee. Daarbij is het afhankelijk van het resultaat bij de wedstrijd AZ - PSV. Bij verlies van PSV gaat Ajax naar plaats twee. Als de Amsterdammers verliezen en AZ wint in het AFAS Stadion, dan daalt Ajax zelfs af naar plaats vier. Het is dus een wedstrijd met veel belangen.

DE VOLGENDE WEDSTRIJDEN ZIJN TE ZIEN OP ESPN WATCH VANAF 14.25 UUR (!)

FC Volendam - Excelsior is te zien via deze link

Cambuur - RKC Waalwijk is te zien via deze link

FC Groningen - Sparta Rotterdam is te zien via deze link

FC Utrecht - FC Emmen is te zien via deze link

Fortuna Sittard - N.E.C. is te zien via deze link

SC Heerenveen - Go Ahead Eagles is te zien via deze link