<
>

Lionel Messi keert terug in de basis in duel met Ajaccio

ANP

Lionel Messi maakt zaterdag zijn rentree in de basis bij Paris Saint-Germain in de wedstrijd tegen Ajaccio. Dit is eerder dan verwacht, begin vorige week werd Messi namelijk door zijn club geschorst voor twee weken omdat hij was afgereisd naar Saoedi-Arabië vanwege promotionele verplichtingen.

Normaal gesproken zijn de spelers altijd vrij op maandag, maar na het verloren duel met Lorient op 30 april werden de spelers gewoon op het trainingsveld verwacht. Messi was afwezig en bleek in Saoedi-Arabië te zitten, dit tot grote verbazing van de spelers en het bestuur van de club.

Terugkeer in de basis
Messi plaatste op 5 mei een excuusvideo op zijn Instagram waarin hij aangaf niet op de hoogte te zijn van het feit dat hij geen vrij had die dag. Paris Saint-Germain blijkt gevoelig voor dit excuus, eerder stond namelijk al op de clubkanalen dat Messi weer op het trainingsveld te vinden was. Opvallend, omdat zijn schorsing nog een week zou moeten duren. Nu heeft PSG-coach Christophe Galtier aangekondigd dat hij ook weer terugkeert in de basis tegen Ajaccio.