<
>

Europees avondje: AZ, Feyenoord en Manchester United live op ESPN

ProShots

Voor een heerlijk avondje Europees voetbal zit je vanavond weer goed bij ESPN. Naast de wedstrijden van AZ en Feyenoord zijn er nog drie wedstrijden live te kijken, waaronder exclusief Sevilla-Manchester United.

De uitzending van Studio Europa begint zoals altijd om 17.45 uur op ESPN1 en ESPN2. Om 18.45 uur is op ESPN2 de returnwedstrijd van AZ tegen Anderlecht in de kwartfinale van de Conference League te zien. De Alkmaarders moeten de 2-0 nederlaag van vorige week in Brussel ongedaan zien te maken. Aansluitend verdedigt op hetzelfde kanaal Feyenoord in Rome een 1-0 voorsprong tegen AS Roma. De wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League begint om 21.00 uur.

Op ESPN1 is om 18.45 uur de Conference League-wedstrijd tussen Fiorentina en het Lech Poznan te zien. De Poolse ploeg van John van den Brom staat in Florence voor de schier onmogelijke opgave een 4-1 achterstand goed te maken. Om 21.00 uur volgt de wedstrijd tussen Sevilla en Manchester United in de Europa League. In het heenduel gaf de ploeg van Erik ten Hag en Tyrell Malacia in de slotfase een 2-0 voorsprong weg, waardoor beide ploegen met een gelijke stand aan de return beginnen.

Ook om 21.00 uur is op ESPN3 de return van de Europa League-wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Bayer Leverkusen te zien. De tussenstand is daar 1-1 en de winnaar neemt het in de volgende ronde op tegen de winnaar van Roma-Feyenoord.