<
>

Slot: "Positief teken dat Trauner vandaag heeft meegetraind"

De kans is aanwezig dat Gernot Trauner aantreedt tegen Sparta Rotterdam dit weekend. Hij stond vandaag weer op het trainingsveld bij Feyenoord. Volgens Arne Slot wordt morgen gekeken hoe zijn lichaam reageert op de training van vandaag. “We hebben morgen nog een training. Het is een positief teken dat hij twee dagen voor de wedstrijd heeft meegedaan met de groep", legt Slot uit op de persconferentie. Aankomend weekend staat de Rotterdamse derby tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord op de planning. Op Het Kasteel treedt de koploper aan tegen de nummer zes van de Eredivisie.

Geertruida
In aanloop naar deze wedstrijd kan trainer Slot niet over iedereen beschikken. “Niet alle spelers staan op het trainingsveld na de interlandweek. Op Lutsharel Geertruida na is iedereen erbij." Geertruida liep bij het Nederlands elftal een hamstringblessure op. “Zoals het er nu uitziet, gaat dat geen zes weken duren. We hopen dat hij er snel bij is, maar als hij geen tegenslag krijgt dan gaat het niet om zes weken”, is Slot positief over zijn blessure. "Het is jammer dat hij er niet bij is. Onder mij heeft hij altijd gespeeld. Daar moeten we mee omgaan en dat zullen we zondag tegen Sparta ook moeten doen." Slot kan ook niet beschikken over Justin Bijlow en Quinten Timber. Beide spelers kampen al langer met een blessure.

Sparta Rotterdam - Feyenoord wordt zondag 2 april gespeeld om 14:30 uur. De voorbeschouwing is vanaf 13:45 uur LIVE te zien op ESPN 3.