<
>

De Wedstrijd van je Leven op 9 juni terug op ESPN

Na de succesvolle edities van 2019 en 2022 bieden ESPN en de VriendenLoterij ook dit jaar alle seniorenteams uit het Nederlandse amateurvoetbal de kans om de wedstrijd van hun leven te spelen. Het winnende team speelt op vrijdag 9 juni op zijn eigen sportpark tegen de oud-profs van FC de Rebellen.

‘De Wedstrijd van je Leven’ geeft spelers van een amateurploeg de kans om het gevoel te krijgen dat ze een prof zijn in de Eredivisie. Het duel wordt live op ESPN uitgezonden met een voor- en nabeschouwing door Aletha Leidelmeijer, interviews van Hans Kraay jr. en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman.

FC de Rebellen
FC de Rebellen is een team dat bestaat uit spraakmakende ex-profvoetballers, zoals Royston Drenthe, Pascal Bosschaart en Ali Boussaboun. Trainer is Gertjan Verbeek. De wedstrijd wordt gefloten door Bas Nijhuis. De vorige editie trok FC de Rebellen aan het langste eind door met 6-2 te winnen van De Weide 5 uit Hoogeveen.

Aanmelden
Amateurteams (mannen én vrouwen) kunnen zich kosteloos aanmelden voor de actie. De teams die met een originele wervingscampagne de meeste stemmen weten te werven, maken kans op het finaleticket.

Wil jij je met jouw amateurploeg een dagje voelen als een echte Eredivisieprof? Meld je team dan snel aan via www.wedstrijdvanjeleven.nl!