<
>

Trauner verlengt contract bij Feyenoord

Gernot Trauner verlengt zijn contract bij Feyenoord. Dat maakt de club zojuist bekend. Het nieuwe contract van de verdediger loopt tot medio 2026.

Nog geen week na de verlenging van het contract van Lutsharel Geertruida slaat Feyenoord opnieuw een belangrijke slag. Trauner lag nog vast tot medio 2025, daar is nu nog een jaar aan toegevoegd. Hij groeide al snel uit tot een publiekslieveling en is inmiddels niet meer weg te denken uit de basisopstelling van de club.

Tweede huis
“Feyenoord voelt als mijn tweede thuis en ik voel me hier enorm gewaardeerd. De club spreekt vertrouwen in mij uit door langer met me door te willen en de supporters staan vanaf het eerste moment achter me. Je ergens op je plek voelen is een belangrijke graadmeter en dat is honderd procent het geval bij Feyenoord. Verlengen was wat dat betreft een makkelijke beslissing”, vertelt Gernot Trauner op het clubkanaal van de Rotterdammers.

Trauner geeft aan uit te kijken naar de rest van het seizoen. “We kunnen dit jaar iets speciaals bereiken. De komende weken wordt duidelijk of ons harde werken echt wordt beloond. Ik ben nog lang niet klaar met dromen bij Feyenoord. Ik ben een echte Feyenoorder geworden en wil onderdeel blijven uitmaken van de toekomst van deze prachtige club", besluit de 30-jarige Oostenrijker.