<
>

Van Seumeren biedt excuses aan voor woede-uitbarsting: "Had het niet moeten doen"

Pro Shots

Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van FC Utrecht, is na de nederlaag van zijn club tegen Go Ahead Eagles flink tekeer gegaan in de kleedkamer. Volgens bronnen kwam het zelfs tot een handgemeen met verdediger Sean Klaiber. Een dag later biedt hij daarvoor zijn excuses aan. "Ik had het niet moeten doen", aldus Van Seumeren tegen het AD.

"Ik heb mijn excuses aangeboden voor mijn woedeuitbarsting”, vertelt Van Seumeren. "In de vijftien jaar dat ik nu de club ben, ben ik echt zelden de kleedkamer ingegaan. Zoiets doe je namelijk niet, vind ik. Maar nu was de teleurstelling bij mij zo groot, dat ik het toch heb gedaan. Ik ben flink tekeergegaan. Dit had ik niet moeten doen en dat heb ik de spelers laten weten.”

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles betekent opnieuw geen overwinning voor FC Utrecht, dat in een slechte periode zit. De laatste Eredivisie-overwinning was op 4 februari tegen sc Heerenveen. Tussendoor werden de Utrechters ook uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker door een uiterst pijnlijke 1-4 nederlaag tegen SV Spakenburg.

Bij Radio M blikt Van Seumeren ook uitgebreid terug op het incident in de kleedkamer. Dat fragment is hier te beluisteren.