<
>

Gakpo deelt met Liverpool giga-tik uit aan Ten Hag

Liverpool heeft in eigen huis met maar liefst 7-0 gewonnen van Manchester United. Cody Gakpo was met twee fraaie goals een van de grote mannen bij Liverpool. Een flinke tik voor de ploeg van Erik ten Hag. United lijkt in de strijd om de titel nu definitief af te haken.

Manchester United startte met Wout Weghorst in de basis,Tyrell Malacia begon op de bank. Bij Liverpool een basisplaats voor Virgil van Dijk en Cody Gakpo. Laatstgenoemde opende vlak voor rust de score met een mooie goal vanaf de linkerkant.

Direct na rust denderde Liverpool door met een doelpunt van Darwin Núñez. Niet veel later was het opnieuw oud-PSV'er Gakpo die met een mooi stiftje wist te scoren.

Twee goals voor Gakpo, maar Liverpool wist maar van geen ophouden, want ook Núñez en Mohammed Salah kwamen twee keer op het scoreformulier. Roberto Firmino zorgde met de 7-0 voor het slotakkoord en een record, want het was de grootste overwinning ooit van Liverpool op Manchester United.

Door de overwinning komt Liverpool weer wat dichter bij de top van de Premier League. Het gat met nummer vier Tottenham Hotspur is nu drie punten, maar The Reds hebben nog een wedstrijd tegoed.