<
>

Sevilla-Keeper Dmitrovic bedankt PSV-supporters: "Laat grootheid zien"

ANP Foto

Sevilla-keeper Marko Dmitrovic bedankt PSV-supporters via Twitter voor het "fantastische gebaar'' dat hij ontving van de fans. PSV's supportersvereniging stuurde een bloemetje naar de Servische doelman. Dmitrovic: "Dit laat de grootheid van PSV-fans zien."

De supportersvereniging van de Eindhovense club schrijft een kaartje bij het boeket. "Excuses namens alle PSV-supporters. We hopen dat het goed met je gaat na het incident. Veel succes in de Europa League", schreef de vereniging.

Dmitrovic werd vorige week belaagd in het Philips Stadion door een PSV-supporter. De supporter duwde en sloeg de keeper, waarna Dmitrovic de veldbestormer naar de grond werkte.

De doelman waardeert het bloemetje enorm: "Ik ben zeer dankbaar voor deze actie. Dit laat de goedheid van de PSV-fans zien. Voetbal is een prachtig spelletje dat liefhebbers verbindt, zowel binnen als buiten de lijnen. Met ten allen tijde respect voor de tegenstander. Zo zal het ook blijven, hoewel een individu zich soms anders gedraagt. Een enkeling staat echter niet symbool voor een grote en gerespecteerde club als PSV. Eindhoven zal ook altijd speciaal blijven voor Sevilla."