<
>

Willem II meldt zich in subtop, Jong Ajax en PEC Zwolle scoren niet

Na een serie van negen overwinningen op rij heeft koploper PEC Zwolle puntenverlies geleden op bezoek bij Jong Ajax. Het duel met de Amsterdamse talenten eindigde in 0-0. Willem II meldt zich in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie na een verdiende 3-0 zege op PEC Zwolle.

Jong Ajax, dat met Brian Brobbey aantrad, en PEC Zwolle waren aan elkaar gewaagd op De Toekomst. Er waren kansen voor beide ploegen, maar die werden niet verzilverd. Zwolle stevende af op een punt, maar kreeg nog bijna het deksel op de neus. In de blessuretijd ging de bal op stip voor Jong Ajax. Jasper Schendelaar was Christian Rasmussen echter de baas in het rechtstreekse duel, waardoor het 0-0 bleef.

Willem II te sterk voor FC Eindhoven in Brabants onderonsje
Jizz Hornkamp opende na tien minuten de score voor Willem II in het duel met FC Eindhoven. De Tilburgers waren duidelijk sterker dan de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie, maar namen pas laat in de wedstrijd verder afstand van de Eindhovenaren. Dani Mathieu verdubbelde in de 70e minuut de voorsprong. Een paar minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd tekende Jeremy Bokila voor de 3-0 eindstand.