<
>

Almere City FC langer door met Pastoor en Hansma

Pro Shots

Alex Pastoor blijft voorlopig hoofdtrainer van Almere City FC. Pastoor verlengde zijn contract tot de zomer van volgend jaar bij de huidige nummer vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Technisch manager Johan Hansma blijft ook tot die tijd aan Almere City verbonden.

Pastoor geeft aan met veel plezier te werken bij de ploeg uit Almere. "We geven leiding aan talentvolle spelers en stafleden, hetgeen mij veel voldoening geeft. De samenwerking aan de bovenkant van de organisatie met Johan en John verloopt zeer prettig en professioneel. Zo blijven we dagelijks werken aan de ontwikkeling van de club en de eerste selectie in, wat ik noem, een aangename prestatiesfeer", aldus Pastoor op de clubwebsite.

Pastoor is ruim een jaar in dienst als trainer van Almere. Eerder had hij onder meer Excelsior en Sparta Rotterdam onder zijn hoede.

Ontwikkeling
Hansma denkt dat de club een belangrijke stap kan maken. "Almere City FC is een enorm ambitieuze en sfeervolle club. De verwachtingen die ik had toen ik hier binnenstapte, zijn meer dan waargemaakt en er is een duidelijk doel waar wij gezamenlijk naartoe werken. Daarnaast heb ik veel vertrouwen in de samenwerking met Alex en algemeen directeur John Bes".

Almere City heeft na 21 wedstrijden een achterstand van acht punten op nummer twee Heracles Almelo, dat een wedstrijd minder speelde. De nummers een en twee promoveren rechtstreeks naar de Eredivisie.