<
>

Hilgers denkt niet aan vertrek bij Twente

FC Twente-verdediger Mees Hilgers staat bij meerdere clubs op de radar. Zo zou hij op de lijst staan van onder anderen Ajax en PSV. Hilgers blijft zelf rustig onder die belangstelling en noemt het 'geen straf om nog een half jaar in Enschede te spelen'.

De stormachtige ontwikkeling van de verdediger heeft hem een gewild object gemaakt. Maar door de houding van Twente tegenover winterse transfers lijkt een snel vertrek niet aan de orde. Daar kan Hilgers prima mee leven. "De club heeft voor het zeggen. Ik ben een speler en kan daar weinig aan doen. Ik speel al twaalf jaar voor Twente. Het is aan hen. Als ze eruit komen, dan zou het een mooie stap zijn. Ik ben niet de moeilijkste. Ik heb het heel erg naar mijn zin in Enschede en ben trots om dit logo te dragen", zei Hilgers na afloop van het duel met Vitesse. "Voor mij ontwikkeling is het helemaal niet verkeerd om nog een half jaar in Enschede te blijven."

Mocht de club voor een transfer gaan liggen, dan gaat het 21-jarige talent niet muiten. "Dan richt ik mij gewoon op Twente, zoals ik nu ook al doe. Ik ben er ook helemaal niet mee bezig. Het is dat het in de media staat, maar ik heb het hartstikke leuk bij Twente. Ik heb deze week goed getraind en focus ik mij op de wedstrijden. Niet op wat er in de media wordt gezegd."