<
>

ESPN 1 op kanaal 18 bij Ziggo

Pro Shots

Vanaf 1 februari 2023 is voor klanten van Ziggo met minimaal een TV Start of TV Standard abonnement het eerste ESPN-kanaal ook te zien op kanaal 18. De zender blijft eveneens beschikbaar op het huidige kanaal 421. Hierdoor wordt de zender van het Nederlandse clubvoetbal nog toegankelijker voor het publiek. Als gevolg van deze aanpassing verhuist National Geographic naar positie 27 (voorheen 18) en Disney Channel naar positie 302 (voorheen 27). Al deze zenders zijn onderdeel van The Walt Disney Company Benelux.

‘ESPN 1 voor iedereen’
Het eerste ESPN-kanaal maakt momenteel onderdeel uit van diverse tv-pakketten bij alle tv-aanbieders. Hiermee kijkt men veelal zonder aanvullend abonnement naar o.a. live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Azerion Vrouwen Eredivisie en de UEFA Europa en Conference League. Ook een selectie van live wedstrijden uit de NBA, NFL, NHL en MLB behoort tot de ESPN-programmering.

ESPN is o.a. beschikbaar bij KPN (kanaal 14), Ziggo (421 en vanaf 1 februari ook op 18) en T-Mobile (150). Het volledige overzicht van tv-aanbieders en hun ESPN-aanbod is te vinden op espn.nl/espn1