<
>

Alfred Schreuder: "Wij zijn groeiende, ik ben de enige die het ziet"

Alfred Schreuder kan leven met het gelijkspel in de Kuip. “We hebben een prima Ajax gezien die heeft gestreden voor wat we waard zijn”, zegt Schreuder. “Er is goede strijd in het team. We komen nog terug in de wedstrijd. Als Feyenoord voorkomt, geven ze normaal de wedstrijd niet meer weg. We zijn groeiende en ik ben de enige die het ziet”, zegt Schreuder voor de camera van ESPN.

Realistisch
Ook op de persconferentie geeft Schreuder aan dat hij kan leven met een punt. “Feyenoord was sterker. Niet voetballend, maar meer in de agressiviteit. We hadden graag gewonnen, maar we moeten ook realistisch zijn. Feyenoord speelt goed voetbal. In de tweede helft waren we beter.”

Drie wedstrijden, negen punten
De trainer van Ajax is het ermee eens dat het vorige week niet goed was. “Wij zijn ergens mee bezig. Ik zie dat er een elftal op het veld staat dat het goed oppakt. Ik vind dat we een goede teamprestatie neerzetten.” Op de reactie van Hans Kraay Junior dat de komende drie wedstrijden negen punten moet opleveren en niks minder, reageert schreuder: “Dat is ook zo. Daar heb je helemaal gelijk in.”