<
>

Messi en Ronaldo beiden trefzeker in spektakelstuk

ANP

PSG en het combinatie-team van Al Nassr en Al Hilal hebben er een spektakelstuk van gemaakt. In Riyadh was het Cristiano Ronaldo tegen Lionel Messi, die beiden wisten te scoren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een spectaculaire 5-4 in het voordeel van de Franse ploeg. Ronaldo maakte zijn officieuze debuut voor zijn nieuwe club.

Voorafgaand was er al veel om het onderonsje tussen Messi en Ronaldo te doen. Zowel de Portugese als de Argentijnse sterspeler stond in de basis. Samen zorgden ze al vroeg in de wedstrijd voor een bijzondere wedstrijd. Zo brak Messi al in de derde minuut de ban, terwijl Ronaldo een halfuur later de gelijkmaker binnenschoot vanaf elf meter.

Nog voor rust werd er twee keer gescoord. Marquinhos bracht PSG, net nadat Juan Bernat met rood van het veld was gestuurd, weer op voorsprong. Beide ploegen gingen rusten met een 2-2 gelijkspel doordat Ronaldo opnieuw trefzeker was.

Na rust waren Sergio Ramos, Kylian Mbappe en invaller Hugo Ekitike nog trefzeker voor de Partijzenaren. Aan de kant van Riyadh All-star waren Hyun-Soo Jang en Anderson Talisca trefzeker voor een 5-4 eindstand in het voordeel van PSG.

Ronaldo werd verkozen tot man van de wedstrijd in misschien wel het laatste onderonsje tussen de twee fenomenen.