<
>

Ten Hag baalt van mislopen Gakpo

Erik ten Hag heeft Manchester United verteld dat hij gefrustreerd is dat ze Cody Gakpo niet konden binnenhalen. Afgelopen zomer hing, ook naar Gakpo's eigen zeggen, een transfer naar Manchester United in de lucht. Ondanks de interesse bleef de aanvaller in Eindhoven en maakt hij vier maanden later alsnog de overstap naar de Premier League. Niet naar Man United, maar naar een andere topclub in Engeland: Liverpool.

De transfer van Gakpo naar Liverpool kwam niet als een verrassing voor Ten Hag, die dezelfde zaakwaarnemer heeft als de aanvaller van PSV, maar de teleurstelling blijft. ​​United deed geen officieel bod op Gakpo, vertellen bronnen aan ESPN. De 23-jarige Gakpo gaat voor een bedrag dat kan oplopen tot 50 miljoen euro naar Anfield.

Ondanks de teleurstelling blijft Ten Hag hopen dat er in januari nog steeds een vervanger komt voor Cristiano Ronaldo. Ten Hag heeft door het beperkte budget van de club weinig middelen om een goede vervanger voor de Portugese spits aan te trekken. Zo kijkt de huidige nummer vijf van de Premier League naar opties om een aanvaller tot het einde van het seizoen te huren.