<
>

Nieuwe club Mats Seuntjens al bekend

RKC gaat aan de haal met de kersvers transfervrije Mats Seuntjens. Eerder vandaag liet Fortuna Sittard weten dat de wegen tussen hen en de 30-jarige aanvaller, die ook uit de voeten kan als middenvelder, gaan scheiden. De jongere broer van Ralf Seuntjens tekent een contract tot het einde van het seizoen. Hij maakt in ieder geval het seizoen af in het Mandemakers Stadion.

Lang hoefde de Bredanaar niet te wachten op een nieuwe club. De Waalwijkers hebben een reputatie om spelers met ‘een krasje’ op te poetsen en weer optimaal te laten renderen. Dat deden ze in eerste instantie al met Vurnon Anita, Zakaria Bakkali, Iliass Bel Hassani en Michiel Kramer. Met zijn overstap naar RKC komt zijn wens in vervulling om dichter bij huis te gaan voetballen.

Vorig jaar was Seuntjens nog een van de belangrijkste spelers bij de Limburgers. In totaal kwam hij tot tien goals en vijf assists waarmee hij- samen met Zian Flemming- grotendeels verantwoordelijk was voor het directe lijfsbehoud. Dit seizoen wist hij zijn stempel minder makkelijk te drukken.