<
>

PSV verlengt met hoofd jeugdopleiding Faber

Pro Shots

PSV heeft het contract van hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verlengd. Het contract van de voormalig speler loopt nu tot medio 2026.

“We zijn erg tevreden over de ontwikkeling van onze jeugdopleiding”, laat algemeen directeur Marcel Brands via de clubsite weten. “Als leidinggevende van de PSV Academy speelt Ernest daar een grote rol in en daarom zijn we blij dat hij bij ons blijft.”

PSV-carrière
Nadat Faber jeugdspeler, contractspeler en assistent-trainer voor de club was, tekende hij in 2018 zijn eerste contract als hoofd van de PSV Academy. “Ik ben hier nog steeds prima op mijn plaats”, aldus Faber via de clubsite. “Het zelf opleiden van de spelers voor de A-selectie is een speerpunt van PSV. Dat blijkt uit alles.”

“Het is geweldig om van dat proces deel uit te mogen maken. We steken er met z’n allen ontzettend veel tijd in en we zien het niveau stap voor stap stijgen. De hoofdtrainer van de A-selectie neemt de spelers die vanuit de Academy doorstromen zeer serieus en dat is het mooiste compliment dat we krijgen.”