<
>

Wat deed Amrabat nou na de rust? "Ik was mijn scheenbeschermers kwijt"

Geen doelpunten woensdag bij de wedstrijd tussen Marokko en Kroatië, maar desondanks is Sofyan Amrabat redelijk tevreden met het resultaat: "Kroatië is gewoon een heel sterk land dat niet voor niets vier jaar geleden tweede is geworden." Met een schuin oog keek Amrabat naar het andere groepsduel tussen België en Canada en ook dat worden volgens de middenvelder geen makkelijke wedstrijden: "Canada is ook echt niet verkeerd. Zij waren in de eerste helft tegen de Belgen gewoon beter."

Mazraoui
Voormalig speler van Ajax Noussair Mazraoui moest de wedstrijd per brancard verlaten. Amrabat sprakt met de vleugelverdediger die met een heupblessure in het ziekenhuis ligt: "Ze gaan daar wat scans maken. We hopen dat het meevalt. Het is afwachten, maar gelukkig zei hij dat 'ie nu wat minder last had en het alweer iets beter gaat."

Scheenbeschermer
Voordat de tweede helft van start kon gaan was het wachten op Amrabat. In gesprek met Leo Oldenburger geeft Amrabat uitsluitsel wat er nou aan de hand was: "Ik had wat last van mijn lies waardoor de fysio mij even kwam behandelen. Mijn scheenbeschermers moesten daardoor even af. Daarna kon ik ze niet terugvinden omdat iemand zijn handdoek erop had gelegd."

LEES HIER ALLES OVER HET WK

- Alle WK-selecties
- Alle WK-poules met voorspellingen
- WK-nieuws
- WK-duels