<
>

Advocaat: Ihattaren weer op vrije voeten

Pro Shots

Advocaat van Mohamed Ihattaren Sander Janssen laat op Twitter weten dat het voetbaltalent weer vrij is. Ihattaren werd dinsdag door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een bedreiging. In een verklaring zegt Janssen dat het om een zaak van 'geruime tijd geleden gaat.'

Verklaring
Advocaat Janssen vervolgt: "Deze zaak is nog in onderzoek bij de politie. Ihattaren heeft daarover bij de politie een verklaring afgelegd en is vandaag weer in vrijheid gesteld. Wij zullen met het Openbaar Ministerie (OM) in overleg gaan over de verdere afdoening van deze kwestie."

Ihattaren gaat snel terugkeren naar Turijn meldt Janssen: "Hij heeft een veelbewogen periode in zijn (jonge) leven gekend. Hij had de afgelopen weken de weg naar boven gevonden en zal zo snel mogelijk terugkeren naar Italië om daar zijn trainingen te hervatten." Het statement wordt afgesloten met de hoop dat Ihattaren rust geboden wordt zodat hij zich weer volledig kan focussen op voetbal.

Ihattaren zou volgens De Telegraaf bedreigd worden door criminelen als gevolg van zijn relatie met een jonge vrouw. Ook zou hij innige banden onderhouden met andere criminelen.