<
>

Haller opnieuw onder het mes

Borussia Dortmund-spits Sebastien Haller moet opnieuw een operatie ondergaan. Bij de 28-jarige Fransman met Ivoriaanse roots werd in juli teelbalkanker geconstateerd, waarna hij direct geopereerd werd. Via social media laat Haller weten dat een tweede operatie noodzakelijk is.

Tegenover Bild vertelde topman Hans-Joachim Watzke vorige maand dat de chemotherapie van de Ivoriaans international bijn klaar is. Watzke in Bild: "We hebben goede hoop op een terugkeer volgend jaar, maar we willen en moeten Sébastien niet onder druk zetten. Het is een zware ziekte. Hij krijgt alle tijd van de wereld." Haller sprak zelf ook hoopvolle woorden uit in gesprek met de UEFA. "Ik heb een tijdschema in mijn hoofd. Als ik het geluk heb niet geopereerd te hoeven worden, dan kan het zeer snel gaan."

Haller wordt door de nieuwe operatie teruggeworpen in zijn herstel. Op social media schrijft hij. "We wisten dat het na de chemotherapie verschillende kanten op kon gaan. Ik wil op deze manier laten weten dat de strijd nog niet over is voor mij. Ik moet een operatie ondergaan om deze tumor, die mij van het voetbalveld houdt, voorgoed te verwijderen."