<
>

Ten Hag hoeft Ronaldo niet terug te zien bij Manchester United

Erik ten Hag heeft de leiding van Manchester United laten weten dat Cristiano Ronaldo niet meer in actie voor de club moet komen. De trainer is van mening dat Ronaldo te ver is gegaan met zijn interview bij Piers Morgan. Dat melden bronnen aan ESPN.

Juridisch advies
Ten Hag heeft een meeting gehad met eigenaar van United Joel Glazer. De trainer uit Haaksbergen is van mening dat Ronaldo door zijn snoeiharde uitspraken geen respect voor de club en voor de 52-jarige trainer heeft. Ten Hag gaat door dit incident later met vakantie. Ronaldo liet in het het interview weten geen respect voor Ten Hag te hebben en zich verraden door Mancheter United te voelen.

Manchester United is momenteel juridisch advies aan het inwinnen over hoe om te gaan met deze situatie. De 37-jarige Portugese superster heeft een contract op Old Trafford tot en met het eind van het seizoen, waar hij meer dan 500.000 pond per week vangt.

Ten Hag heeft dit seizoen Ronaldo al twee reprimandes gegeven: in juli voor het snel vertrekken tijdens het voorseizoen en in oktober voor het weigeren van een invalbeurt.