<
>

Goed nieuws PSV: De Jong, Madueke en Mauro Júnior naar Londen

Pro Shots

Goed nieuws voor PSV. Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior kunnen mee naar Londen voor de Europa League-wedstrijd tegen Arsenal. Het drietal was al lange tijd geblesseerd, maar hebben nu groen licht gekregen van de medische staf om af te reizen naar Londen.

De Jong viel eind augustus uit in de voorronde van de Champions League, in de wedstrijd PSV-Rangers. De aanvaller moest zich in de rust laten vervangen en staat inmiddels al acht weken aan de kant. Mauro Júnior ligt er al sinds mei uit. De verdediger annex middenvelder kampte met liesproblemen en revalideerde in zijn thuisland Brazilië.

Madueke werd al eerder terugverwacht. De buitenspeler liep in juli op een training bij de Eindhovenaren een zware enkelblessure op en leek al eerder mee te kunnen doen bij PSV. Toch zit hij donderdag pas weer voor het eerst bij de selectie.

PSV speelt aanstaande donderdag een inhaalwedstrijd tegen Arsenal in de Europa League. De wedstrijd werd eerder uitgesteld vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. Op dit moment staat PSV tweede in Groep A, twee punten achter de Engelse grootmacht.

De wedstrijd tussen Arsenal en PSV is donderdag om 19:00 uur te zien op ESPN 2.