<
>

Feyenoord, PSV en AZ LIVE te volgen op bomvolle Europese avond bij ESPN

ESPN

Feyenoord, PSV en AZ komen vanavond weer in actie in een bomvolle Europese avond op ESPN. Vanaf 17:45 uur nemen Jan Joost van Gangelen, Kenneth Perez, Marciano Vink en Arnold Bruggink je mee langs de Europese velden.

In een bloedstollend spannende poule moet Feyenoord vanavond in eigen huis zien af te rekenen met FC Midtjylland. Afgelopen week gaven de Rotterdammers in de slotfase een overwinning uit handen waardoor alle vier de clubs in poule F van de Europa League op vier punten staan. Op ESPN 2 zie je Feyenoord – FC Midtjylland LIVE vanaf 18:45 uur. Het andere groepsduel tussen Lazio en Sturm Graz zie je om 21:00 uur LIVE op ESPN 3.

PSV & AZ
Ook PSV heeft nog alles om voor te spelen in groep A van de Europa League. Na de eclatante 1-5 overwinning van vorige week in Zwitserland, gaat het elftal van Ruud van Nistelrooij proberen opnieuw ruim van de Zwitsers te winnen. Dit duel zie je vanaf 21:00 uur LIVE op ESPN 2. Het andere groepsduel tussen Bodo/Glimt en Arsenal zie je om 18:45 uur LIVE op ESPN 4.

Waar de spanning er in de Europa League-poules bij Feyenoord en PSV nog vol op zit, daar lijkt AZ al wel verzekerd van overwintering in de Conference League. De drie eerste groepsduels werden allemaal gewonnen en vanavond wacht de tweede ontmoeting met Apollon Limasol. Dit duel zie je LIVE en exclusief vanaf 18:45 uur op ESPN.

Andere duels
Zo volledig als bij ESPN volg je de Europa- en Conference League nergens. Zo neemt coach Erik ten Hag het met Manchester United op tegen Omonia Nicosia (om 21:00 uur LIVE op ESPN) en zie je Real Betis tegen AS Roma om 18:45 uur LIVE op ESPN 3.

Zo zit je bij ESPN tot middernacht goed en mis je niets van de Europa- en Conference League.