<
>

Geertruida en Szymanski keren bij Feyenoord terug in de basis voor Europees duel met Midtjylland

Feyenoord-trainer Arne Slot voert vanavond voor het uitduel met FC Midtjylland in de groepsfase van de Europa League twee wijzigingen door ten opzichte van het competitieduel met N.E.C. (1-1 gelijkspel) van afgelopen zondag. Lutsharel Geertruida keert achterin als rechtsback terug in de basis. Dit gaat ten koste van Marcus Pedersen, die op de bank begint.

Geertruida, die enkele weken kampte met de ziekte van Pfeiffer, is weer fit genoeg om een hele wedstrijd te spelen. In Nijmegen speelde de 22-jarige verdediger nog een half uur mee.

Ook Sebastian Szymanski kreeg toen in de tweede helft speeltijd. Hij speelt nu in plaats van Alireza Jahanbakhsh. Op het middenveld houdt Slot vast aan dezelfde drie namen, namelijk Quinten Timber, Orkun Kökçü en Javairo Dilrosun.

Walemark terug
Patrik Walemark keert bij Feyenoord terug op de bank. De Zweedse aanvaller ontbrak afgelopend weekend wegens ziekte. Dat gold toen ook voor verdediger Quilindschy Hartman, die er donderdag in Denemarken nog niet bij is. Slot heeft tevens besloten om Ezequiel Bullaude zaterdag zijn minuten te laten maken bij Feyenoord Onder 21 en daarom niet mee is naar Denemarken.

Feyenoord is met drie punten uit twee wedstrijden op doelsaldo koploper in de groep. Midtjylland, Lazio en Sturm Graz hebben eveneens drie punten. De wedstrijd tussen Feyenoord en Midtjulland staat vanavond om 21:00 uur in Herning op het programma en is LIVE te volgen op ESPN 2.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Dilrosun, Kökçü; Szymanski, Danilo, Idrissi

FC Midtjylland - Feyenoord zie je vanaf 21:00 uur LIVE op ESPN 2