<
>

Van Nistelrooij over nederlaag tegen Cambuur: "We weten dat het slecht was"

Ruud van Nistelrooij zegt geleerd te hebben van de 3-0 nederlaag tegen SC Cambuur. "We weten dat het slecht was en ik denk dat iedereen wel weet waar het aan lag. Geloof me, we hebben flink geëvalueerd." PSV gaat donderdagavond op zoek naar de eerste Europa League-overwinning van het seizoen tegen FC Zürich.

"De evaluatie heeft heel veel opgeleverd", zegt Van Nistelrooij. "Met mijn hoofd ben ik alweer bij de wedstrijd van morgen, maar we hebben het intern goed besproken en we hebben het nu afgesloten. Morgen is een prachtige kans om te reageren."

In de groep van PSV, met FC Zürich, Arsenal en FK Bodø/Glimt, staan PSV en de Londenaren nog maar op één gespeelde wedstrijd. Door het overlijden van de Engelse koningin ging de uitwedstrijd op 15 september tegen Arsenal niet door, waardoor PSV met één punt derde staat in groep A.

Arsenal won de eerste wedstrijd tegen Zürich en staat met drie punten tweede, terwijl Bodø/Glimt in de tweede speelronde in eigen huis met 2-1 wist te winnen van het nog puntloze Zürich en voor alsnog eerste staat in de groep.

FC Zürich - PSV is donderdagavond om 18:45 uur LIVE te zien op ESPN 2.