<
>

El Khayati tekent bij tweevoudig winnaar Indian Super League

Pro Shots

Chennaiyin FC heeft Abdenasser El Khayati voor het komende Indian Super League-seizoen vastgelegd. De tweevoudig winnaar op het hoogste niveau van India meldt de transfervrije overgang van de in Rotterdam geboren middenvelder. Het afgelopen half jaar stond de 33-jarige technicus onder contract bij Willem II, maar kon degradatie niet voorkomen en was daardoor wederom clubloos.

In India heeft El Khayati nu weer een club geovnden: “Ik ben erg opgewonden en blij om me bij Chennaiyin FC aan te sluiten en kan niet wachten om de jongens te zien en aan de slag te gaan. Ik heb goede hoop dat we een geweldig seizoen zullen hebben', deelt El Khayati op de website van zijn nieuwe club. Chennaiyin FC ziet de ervaren middenvelder als een veelzijdige speler die zowel op de vleugels als op het middenveld uit de voeten kan.

Het seizoen in India loopt van oktober tot februari en El Khayati heeft voor één seizoen getekend. Afgelopen seizoen werd Chennaiyin FC achtste van de elf clubs op het hoogste niveau.