<
>

Luuk de Jong: "Hoop er tegen Cambuur weer bij te zijn"

PSV-spits Luuk de Jong hoopt er in de wedstrijd tegen SC Cambuur weer bij te zijn. Hij raakte in de wedstrijd tegen Rangers FC geblesseerd en is momenteel aan het revalideren: “Ik ben goede stappen aan het maken en hoop er spoedig weer bij te zijn.”

Herstel
“Ik hoop er na de interlandbreak – bij SC Cambuur – PSV – weer bij te zijn. Het is bij een spierblessure altijd moeilijk om de duur van het herstel in te schatten. Als ik de wedstrijd in Leeuwarden nog niet haal, dan verwacht ik er daarna weer bij te zijn”, aldus de hoopvolle spits.

Ondanks dat de aanvoerder onder andere de door PSV gewonnen topper tegen Feyenoord op de tribune moest kijken, kan hij het elftal wel ondersteunen: “Ik ben natuurlijk iedere dag op De Herdgang met mijn revalidatie bezig. Ik spreek de jongens dus iedere dag en probeer hier en daar wat mee te geven van dingen die mij zijn opgevallen.”

John de Jong
De Jong reageert ook nog kort op het vertrek van technisch directeur John de Jong: “De voetbalwereld kan soms hard zijn. Dan is het natuurlijk fijn dat we de volgende wedstrijd weten te winnen en dat de sfeer in het team goed blijft. Het is toch altijd lekkerder als je bovenaan op de ranglijst. Dat geeft rust binnen de club en is fijn voor iedereen die een PSV-hart heeft.”

SC Cambuur - PSV zie je zaterdag 1 oktober 16:30 uur LIVE op ESPN 2.