<
>

Noppert op tribune tegen Polen

Pro Shots

Andries Noppert zit tegen Polen niet bij de wedstrijdselectie en zal in Warschau op de tribune plaatsnemen. Bondscoach Louis van Gaal mag 23 spelers in de wedstrijdselectie opnemen en er zijn 24 spelers meegereisd naar de eerste Nations League-wedstrijd. De doelman van sc Heerenveen is daarom op het laatste moment buiten de boot gevallen en zal daarom langer moeten wachten op zijn debuut.

Van Gaal geeft de voorkeur aan Jasper Cillessen, Mark Flekken en Remko Pasveer. De Ajax-doelman zou nog wel kunnen debuteren. Mogelijk zit Noppert in de thuiswedstrijd tegen België van zondag wel op de bank. Er is veel te doen rondom te keepers van Oranje. Zo heeft Tim Krul bedankt voor de keeperstest en gaat daarom niet mee naar het WK in Qatar, deelde Van Gaal mede tijdens de persconferentie. Ook het ontbreken van Feyenoord-keeper Justin Bijlow zorgde voor veel discussie.

In de late ESPN Vandaag-uitzendingen van donderdag en zondag zijn samenvattingen van Polen - Nederland en Nederland - België te zien.