<
>

Gakpo gewoon in de basis bij PSV tegen Volendam, ook Veerman start tegen oude ploeg

Bij PSV zijn er in de laatste uren van de zomerse transferperiode nog de nodige transferperikelen, met name rondom Cody Gakpo. De 23-jarige aanvaller staat naar verluidt in de nadrukkelijke belangstelling van Southampton en geniet ook serieuze interesse van Manchester United, maar start woensdagavond gewoon in de basis voor het inhaalduel met FC Volendam.

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij gaf een dag voor de wedstrijd tijdens een persconferentie aan dat hij denkt ook over Gakpo te kunnen beschikken na de transferdeadline. Het is echter nog steeds niet duidelijk of Gakpo nog verkocht gaat worden - in Engeland is de markt nog één dag langer open.

Veerman
Ook Joey Veerman heeft bij PSV een basisplaats. Voor Veerman komt het thuisduel met Volendam met een speciaal tintje. De 23-jarige spelmaker uit het vissersdorp aan het Markermeer neemt het voor eerst op tegen zijn oude club. Veerman herpakte zich vorige week tegen Excelsior (6-1 zege) na een zwak optreden in het returnduel met Rangers. Hij noteerde tegen Excelsior een doelpunt en was in aanvallend opzicht een stuk bepalender als 'nummer 8', zijn favoriete rol in de middelste linie van de Eindhovenaren.

Anwar El Ghazi voegt zich na de wedstrijd met Volendam definitief bij de selectie van PSV. De 27-jarige aanvaller komt over van Aston Villa en heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend in Eindhoven. Lees hier meer over de transfer van El Ghazi.

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Obispo, Branthwaite, Max; Sangare, Til, Veerman; Bakayoko, Simons, Gakpo.

Opstelling FC Volendam: Stankovic; Van Mieghem, Plat, Benamar, Mirani, James; Eiting, Bilal Ould-Chikh, Murkin; Mühren, Veerman.

PSV - FC Volendam is donderdagavond om 18:45 uur LIVE te zien op ESPN