<
>

Geen wijzigingen in basis PSV voor return tegen Rangers

ANP Foto

PSV start in Eindhoven met dezelfde elf spelers tegen Rangers als in de uitwedstrijd op Ibrox. In Schotland speelde de Eindhovenaren met 2-2 gelijk en kan kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League vanavond in eigen huis veiligstellen. Coach Ruud van Nistelrooij start dus wederom met Érick Gutiérrez en Ismael Saibari in de basis.

Wel is Carlos Vinicius terug in de selectie bij PSV, terwijl bij Rangers spits Alfredo Morelos ontbreekt. Manager Giovanni Van Bronckhorst heeft de veelbesproken aanvaller buiten de selectie gelaten, omdat de goaltjesdief onvoldoende fit zou zijn en de coach niet tevreden is over zijn gedrag. Morelos kreeg zaterdag een rode kaart tijdens het uitduel met Hibernian.

Van Bronckhorst liet voor de aftrap weten ongelukkig te zijn met de logistiek rondom het Philips Stadion. De spelersbus van de Schotten stond buiten het stadion een kwartier vast met hossende supporters van PSV eromheen. De beveiliging vond het niet veilig genoeg om de bus door te laten rijden. Rangers vroeg de UEFA om uitstel, maar kreeg nul op rekest. De manager van Rangers gaf aan evengoed klaar te zijn voor de aftrap, maar gaf aan zo'n slecht ontvangst nog nooit meegemaakt te hebben.

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Obispo, Ramalho, Max; Sangaré, Gutiérrez, Veerman; Saibari, L. de Jong, Gakpo
Opstelling Rangers: McLaughlin; Tavernier, Goldson, Sands, Barisic; Lundstram, Kamara, Lawrence; Tillman, Colak, Kent