<
>

Twente huurt Salah-Eddine van Ajax

FC Twente heeft Anass Salah-Eddine gehuurd van Ajax. De linksback verlengt tegelijkertijd zijn contract in Amsterdam en ligt nu vast tot de zomer van 2025. Salah-Eddine speelde tot dusver 25 duels in Jong Ajax en één wedstrijd in Ajax 1.

Selectie op orde voor Europees avontuur

Voor FC Twente staat komende donderdag de wedstrijd tegen Cukaricki op het programma. Die wedstrijd staat in het kader van de voorronde van de Conference League. Daarvoor staat nog een oefenduel op het programma: die tegen het Italiaanse Bologna. Voorafgaand aan de wedstrijd liet trainer Ron Jans weten dat met de komst van Salah-Eddine, de selectie op orde is. ''We zaten al een poos op deze transfer te azen en nu is het gelukkig gelukt. We hopen dat het papierwerk zo snel mogelijk op orde is, zodat hij mee kan naar het Europese duel in Belgrado. We willen op elke positie een Eredivisiewaardige speler hebben staan. Die hebben we op de linksbackpositie nu ook en daar ben ik hartstikke blij mee.''

Twente legde al, de vorig seizoen gehuurde, Michal Sadilek en Michel Vlap vast, wist de transfervrije Joshua Brenet te behouden, kocht talenten Sem Steijn en Mathias Kjølø, huurde Christos Tzolis die Premier League-ervaring achter zijn naam heeft en spekte de positie onder de lat met Przemyslaw Tyton en Issam El Maach.

.