<
>

Feyenoord huurt Pools international Szymanski van Dinamo Moskou

Feyenoord heeft zich versterkt met Pools international Sebastian Szymański. De 23-jarige middenvelder komt op huurbasis over van Dinamo Moskou. Feyenoord kan Szymański na dit seizoen definitief overnemen.

Szymański genoot zijn jeugdopleiding bij Legia Warschau en werd in 2019 overgenomen door Dinamo Moskou. In 77 duels in de Russische Premier Liga was hij acht trefzeker en gaf hij vijftien keer een assist.

"Feyenoord heeft indruk gemaakt in Europa"

"Feyenoord is een goede club voor jonge spelers zoals ik", aldus de linksbenige middenvelder over zijn nieuwe club. "De club heeft afgelopen seizoen veel indruk gemaakt in Europa door de finale te halen van de Conference League. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan verdere successen en kijk ernaar uit om in De Kuip mijn debuut te maken en mezelf te laten zien aan de supporters."

Szymański krijgt rugnummer 17 dit seizoen en is de vijfde versterking voor Feyenoord deze zomer. Eerder haalde de club Javairô Dilrosun, Mats Wieffer, Mohamed Taabouni en Danilo Pereira al naar Rotterdam.