<
>

Haller reageert op vele steunbetuigingen: "Het heeft mij enorm veel gedaan"

.Pro Shots

Sébastien Haller is onder de indruk van de massale steun die hij heeft gekregen. Zijn club Borussia Dortmund schrok de voetbalwereld gisteravond op door bekend te maken dat er bij Haller een tumor is ontdekt in één van zijn testikels.

Haller reageert vandaag op social media op de massale steunberichten die op het nieuws volgde: “Mijn familie en ik bedanken jullie. Dank jullie allemaal voor de vele steunbetuigingen sinds de aankondiging gisteren. Ik ga mij nu concentreren op mijn herstel, zodat ik sterker terug kan komen.”

Selectie Dortmund
Borussia Dortmund heeft vanmiddag een steunbetuiging op alle sociale kanalen geplaatst voor Haller. De club zegt in een bijschrift bij een foto waarop de gehele selectie te zien is: "De gehele Dortmund-familie staat achter je Sébastien. Stay strong!" Spelers vooraan hebben shirts met zijn naam daarop vast.

Terug op het veld
Hij bedankt iedereen ‘uit het diepste van zijn hart’ voor de warme berichten die hij ontvangt. Haller: “Het heeft mij enorm veel gedaan om alle mooie reacties te zien. Het voelt een beetje alsof ik het niet verdien, maar dankzij jullie weet ik dat ik er bovenop ga komen. Ik zie jullie snel weer op het veld om onze volgende overwinningen te vieren.”

Ajax en FC Utrecht – zijn voormalig clubs in Nederland – wensen door middel van berichten op social media Haller sterkte. Het zijn niet alleen zijn voormalig teamgenoten of clubs die reageren, ook clubs die Haller als tegenstander bezocht, wensen hem het beste toe.