<
>

Oude bekenden trainen mee bij Jong Ajax

Ryan Babel en Pelle Clement trainen vanaf vandaag mee met Jong Ajax. Beiden waren vanaf de jeugdjaren al actief bij Ajax, dat hen de kans geeft om hun conditie op peil te houden. Carel Eiting sloot al eerder aan bij de Jong-ploeg van de Amsterdammers.

Ryan Babel speelde in 2020 nog voor Ajax, maar keerde nadat seizoen weer terug bij Galatasaray. Bij de Turkse ploeg liep zijn contract op 1 juli af, waardoor de aanvaller kan uitkijken naar een nieuwe club voor aankomend seizoen.

Pelle Clement liet Ajax in 2017 achter zich voor een avontuur bij FC Reading, om vervolgens in 2019 weer terug te keren in Nederland bij PEC Zwolle. Bij de degradant kwam de 26-jarige middenvelder afgelopen seizoen tot 19 Eredivisiewedstrijden, maar zijn aflopende contract bij de Zwollenaren werd niet verlengd.

Ook Carel Eiting is na een buitenlands avontuur weer terug op De Toekomst. De inmiddels 24-jarige middenvelder vertrok in 2020 naar Huddersfield Town, waarmee hij afgelopen seizoen bijna promotie af wist te dingen naar de Premier League.