<
>

Slot bevestigt dat Feyenoord 'Dilrosun een interessante speler vindt'

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft bevestigd dat Javairô Dilrosun een gegadigde is om Luis Sinisterra op te volgen in De Kuip. Slot noemt Dilrosun een 'interessante speler' voor Feyenoord.

"Er komen nog wel een paar buitenspelers bij", kondigde Slot na afloop van het oefenduel met RB Salzburg aan. Een van hen lijkt de 24-jarige Dilrosun te worden. De vleugelaanvaller staat nog tot 2024 onder contract bij Hertha BSC, maar een vertrek naar Feyenoord is aanstaande, zo valt op te maken uit de woorden van de trainer.

"Het valt niet te ontkennen dat we dat een interessante speler vinden", aldus Slot over Dilrosun. "We zijn daar mee bezig. Het zou heel prettig zijn als een speler die op links- of rechtsbuiten, op tien of als valse negen uit de voeten kan, weer aansluit", sprak hij zijn wens uit. Slot benadrukte dat Feyenoord ondanks dat de miljoenen binnenstromen creatief moet zijn op de transfermarkt. Multifunctionele spelers zijn daarom extra interessant voor de Rotterdammers.

Dilrosun kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Girondins de Bordeaux, waarmee hij uit Ligue 1 degradeerde. In 32 duels was hij twee keer trefzeker en gaf hij zes keer een assist. Hij heeft één interland achter zijn naam staan.