<
>

Cristiano Ronaldo niet met Ten Hag mee op tour

Pro Shots

Cristiano Ronaldo zal geen deel uitmaken van de Manchester United -selectie die vrijdag naar Thailand reist om hun voorbereidingstour te beginnen, hebben bronnen aan ESPN verteld. De Portugese aanvaller heeft meer tijd gekregen om een ​​"familieprobleem" op te lossen en zal niet op de vlucht naar Bangkok zitten, die vrijdag eind van de middag uit Manchester vertrekt.

Eerder werd al bekend dat familie-omstandigheden ervoor zouden zorgen dat Ronaldo pas later aan zou sluiten bij de selectie om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Op dit moment is er nog geen tijdsindicatie gekoppeld aan de terugkeer van de sterspeler in de selectie.

De laatste weken duiken er steeds meer geruchten op dat Ronaldo Old Trafford deze zomer wil verlaten om zich aan te sluiten bij een club die Champions League-voetbal speelt. United houdt echter vol dat de 37-jarige, met nog een jaar contract, niet te koop is.

Of Ronaldo nog terugkeert in de selectie is dus nog even afwachten. De ploeg van Erik ten Hag reist na Thailand, waar een oefenwedstrijd tegen Liverpool gepland staat, verder naar Australië voor nog drie vriendschappelijke wedstrijden. Op 25 juli keert Manchester United weer terug naar Engeland.