<
>

FC Twente legt Michel Vlap voor drie jaar vast

Pro Shots

Michel Vlap blijft bij FC Twente. Maandagmiddag tekende de aanvallende middenvelder een contract voor drie jaar bij de Tukkers. Afgelopen seizoen werd hij al gehuurd van RSC Anderlecht.

“Iedereen heeft afgelopen seizoen gezien dat ik met veel plezier bij FC Twente heb gespeeld, het is een prachtclub om voor te voetballen”, vertelt Vlap op de clubwebsite. “Ik voel me gewaardeerd bij FC Twente en ik was ook blij dat ze mij definitief wilden overnemen."

Europees voetbal

De 25-jarige oud-speler van sc Heerenveen plaatste zich met FC Twente na een droomseizoen voor de voorronde van de Conference League.Het wordt voor Vlap zijn eerste Europese campagne. "Het is niet vanzelfsprekend dat we het succes van vorig jaar opnieuw behalen, maar we gaan er wel alles aan doen om er weer een heel mooi seizoen van te maken. Ik kijk er naar uit.”

De Friese middenvelder debuteerde in 2016 in de Eredivisie namens sc Heerenveen. In 2019 vertrok hij naar Anderlecht, dat hem in 2021 al eens verhuurde aan het Duitse Arminia Bielefeld.