<
>

Jongelingen laten zich zien bij eerste wedstrijd Ajax

Pro Shots

Alfred Schreuder heeft zijn eerste wedstrijd als trainer van Ajax winnend afgesloten. In Oldenzaal werd de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen met 3-0 gewonnen van SV Meppen, dat uitkomt op het derde niveau in Duitsland.

Alle internationals van Ajax waren er nog niet bij. Zij genieten nog van hun vakantie en melden zich later. En dus zag de beginopstelling van Ajax er als volgt uit: Stekelenburg; Klaiber, Magallán, Pierie, Baas; Regeer, Ünüvar, Fitz-Jim; Ihattaren, Rasmussen, Hansen. Ajax kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij doelpunten van Christian Rasmussen en Sontje Hansen. De twee aanvallers speelden hun wedstrijden vorig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en willen dit seizoen voor hun kans gaan bij Ajax 1. In de tweede helft wisselde Schreuder bijna alle spelers van de eerste helft en werd er uiteindelijk niet meer gescoord.

Opstelling Ajax tweede helft: Gorter; Gooijer, Aertssen, Douglas, Salah-Eddine; Warmerdam, Giovanni, Regeer (Brandes 58'); Ihattaren (Banel 58'), Enem, Martha.

Ajax verblijft momenteel op trainingskamp in De Lutte dat duurt tot zondag 3 juli. Komende zaterdag wacht er opnieuw een oefenwedstrijd tegen een Duitse club, namelijk SC Paderborn 07. Later deze maand gaan de Amsterdammers ook nog op trainingskamp naar Oostenrijk